Kolana: MAPO Editions

Kolana “MAPO Editions” përfshin krijimtari artistike

 
pusi

KIM MEHMETI

Pusi

Redaktore: Alda Bardhyli
ISBN 978-9928-213-16-7
Përmasa 14 x 20.7 cm
ÇMIMI 700
Botimi i parë: Mars 2018

   
peshperime-gruaje

KLARA BUDA

PËSHPËRIMË GRUAJE

ISBN 978-9928-213-13-6
ÇMIMI 900
314 F 14 X 20.7 CM
Botimi I parë: Nëntor 2017

mbi-varken

DINE DINE

MBI VARKËN E KARONTIT

Redaktore:Albana Bogdani
ISBN 978-9928-213-10-5
ÇMIMI 800
290 F 14 X 20.7 CM
Botimi I parë: Shtator 2017

sarah

Sarah

Alfred Peza

Redaktor: Alda Bardhyli

Çmimi 1000 Lekë
Botimi i parë: Shtator 2017

maks-velo

MAKS VELO

PËRKTHYESI
Redaktore:Albana Bogdani
ISBN 978-9928-213-14-3
ÇMIMI 900
172 F; 14 X 20.7 CM.
Botimi i parë: Janar 2018

rete qe shkasin atje tej kopertina

... Retë që shkasin atje tej, retë e mrekullueshme...

   Zgjodhi, përktheu dhe pajisi me shënime: Rudolf Marku

Redaktor Preç Zogaj
978-9928-190-93-2
Çmimi 1200 lekë, f. 306
230 x 160 mm
Botimi i parë: mars, 2017
enigma e dhimbjes2c kopertina

Enigma e dhimbjes, botimi i dytë. Roman

 Artan Mullaj

Redaktorë Gerina Mulla
978-9928-213-07-5
Çmimi 800 lekë, f. 264
230 x 160 mm
Botimi i dytë: shkurt, 2017
Cover Kandidati Ben Blushi

Kandidati

Ben Blushi

978-9928-190-58-1
Çmimi 1000 lekë, f. 216
230 x 160 mm
Botimi i parë: tetor, 2015
cover B. Fevziu Pushteti

Pushteti. Një ese për magjinë, makthet dhe fundin e tij

   Blendi Fevziu

978-9928-190-93-2
Çmimi 900 lekë, f. 164
230 x 160 mm
Botimi i parë: nëntor, 2016
Cover Dashuri ne Kosove

Dashuri në Kosovë, botimi i dytë. man

 Artan Mullaj

Redaktorë Klara Shoshi, Fabjola Caushaj
978-9928-213-06-8
Çmimi 800 lekë, f. 151
230 x 160 mm
Botimi i dytë: dhjetor, 2016
cover Ben Blushi KM

Kryeministri KM. Roman

Ben Blushi

978-9928-213-02-0
Çmimi 1000 lekë, f. 224
230 x 160 mm
Botimi i parë: tetor, 2016
Cover Artan Mullaj Cmimi i pafajesise

Çmimi i pafajësisë

Artan Mullaj 

Redaktorë Klara Shoshi, Fabjola Caushaj
978-9928-213-05-1
Çmimi 800 lekë, f. 196
230 x 160 mm
Botimi i parë: nëntor, 2016
Cover M. Ahmeti

Libri i lumturisë, ose lulet e fjetura

Poema metafizike 

Mimoza Ahmeti

978-9928-190-92-5
Çmimi 700 lekë, f. 74
230 x 160 mm
Botimi i parë: nëntor, 2016
Cover Sh. Cela Kadare 2016

Embriologji

Tri novela: Përgjuesit, Zbor & Yje të pash(q)uar 

Shkëlqim Çela

   978-9928-213-01-3
Çmimi 1000 lekë, f. 318,
230 x 160 mm.
Botimi i parë: qershor, 2016
 
Fitues i Çmimit "Kadare", 2016
Cover Maks Velo  Klubi Karavasta 

Maks Velo

Redaktor Valbona Nathanaili
978-9928-213-04-4
Çmimi 900 lekë, f. 190
230 x 160 mm
Botimi i parë: tetor, 2016
te-jetosh-ne-ishull cover Ben Blushi Të jetosh në ishull

Ben Blushi

978-9928-190-65-9
Çmimi 1000 lekë, f. 542,
230 x 160 mm.
Botimi i parë: dhjetor, 2015
OTELLO ARAPI I VLORES  Kopertina per ueb Otello. Arapi i Vlorës

Ben Blushi

978-99956-39-60-0
Çmimi 1000 lekë, f. 602
230 x 160 mm
Botimi i dytë: 2011
 
Fitues i Çmimit të Bashkimit Europian/ 2015
shqiperia kover Ben Blushi Shqipëria

Ben Blushi

Roman
Redaktor: Saverina Pasho
978-99956-39-58-7
Çmimi 1000 lekë, f. 602,
230 x 160 mm
Botimi i dytë: 2011
Cover R. Marku  Tre divorcet e zotit Viktor N. 

Rudolf Marku

978-9928-39-190-64-2
f. 150 Çmimi 1000 lekë
Botimi i parë, nëntor, 2015
Fitues i Çmimit "Kadare", 2015
Cover Prec Zogaj

Ushtrimet e melankolisë, botimi i dytë

Poezi

Preç Zogaj

978-9928-213-00-6
Çmimi 900 lekë, f. 156
230 x 160 mm.
Botimi i parë: nëntor 2015
Cover Vera Bekteshi Ora me rërë

Vera Bekteshi

Redaktor Diana Çuli
978-9928-213-03-7
Çmimi 900 lekë, f. 280
230 x 160 mm
Botimi i parë: tetor, 2016